vineri, 11 septembrie 2015

Flori de Sfantul Nicolae – ghetute cu flori

Decembrie este, prin excelenta, luna cadourilor de toate felurile. Iar una dintre cele mai iubite sarbatori din aceasta perioada este, desigur, Sf. Nicolae. Nu doar pentru ca foarte multi romani isi serbeaza onomastica, ci si pentru ca cei mici isi pregatesc ghetutele si asteapta cadouri. Iar cei mari se molipsesc de la ei si fac la fel. Si, pentru a pastra simbolistica, pentru cei mari, intr-o florarie online se gasesc ghetute cu flori si diverse aranjamente florale de iarna. Pentru ca, nu-i asa? indiferent ce cadouri de Sf. Nicolae primeste cineva, un buchet de flori, un aranjament floral sau o ghetuta cu flori vor fi intotdeauna motiv de bucurie.
Cautand online gasesti cadouri de Sf. Nicolae, cadouri florale, care ii vor face pe cei dragi sa zambeasca. Vei gasi in aceasta perioada a anului oferte foarte atragatoare: trandafiri la cel mai mic pret si cea mai buna calitate, dar si buchete de trandafiri la reducere. Iar aceste oferte speciale vor fi valabile toata luna decembrie. Pentru ca se pot comanda flori online pentru sarbatori si pentru ca unele florarii online au  mereu trandafiri proaspeti, importati direct, chiar merita sa cauti in momentul acesta o florarie online cu review-uri bune si sa faci o comanda.
Unele modele de aranjamente pentru Craciun, se potrivesc drept cadouri de Craciun atat pentru cei dragi din familie, cat si pentru colegi sau prieteni. Se pot comanda online coronite de Craciun, braduti de Craciun si cadouri personalizate. Depinzand normal de florarie.. preturile sunt pentru toate buzunarele, iar modelele sunt deosebite.
Si mai important, sa nu uitam ca Sf. Nicolae este o sarbatoare crestina, cu origini vechi si cu traditii diverse. Una dintre aceste traditii populare spune ca de Sfantul Nicolae se pun in apa crengute de pomi fructiferi, pentru ca acestea sa infloreasca pana la Craciun, drept dovada a iertarii greselilor. De asemenea, Sf. Nicolae este o sarbatoare in care se fac daruri saracilor si celor mai putin norocosi. Asadar, in aceasta zi, sa ne gandim si la altii. :)

Uram si noi un La Multi Ani cu drag tuturor celor care pe 6 decembrie isi serbeaza onomastica!

joi, 10 septembrie 2015

Poinsettia – Craciunita cadou - legenda Craciunitei

Poinsettia – cunoscuta si sub denumirea de Craciunita, Floarea Craciunului sau Steaua Craciunului – este cea mai cautata floare din luna decembrie. Decoreaza frumos casele, birourile, vitrinele si aduce veselie in ochii privitorilor. Daca cautati bine inainte de sarbatori veti observa ca unele florarii ofera Craciunite cadou la minim 100 de RON cheltuiti in acea florarie online.
Deobicei cand cauti Craciunite prin florarii online veti vedea ca veti gasi Craciunite de diverse dimensiuni, ambalate simplu sau in vase speciale. Trebuie doar sa le spui specialistilor ce-ti doresti si ei te vor ajuta cu placer.
Si, pentru ca tot este o floare atat de populara in perioada sarbatorilor de iarna, sa vedem de unde provine Craciunita. Numele ei botanic este Euphorbia pulcherrima si este originara din Mexic si din America Centrala. Numele de Poinsettia i-a fost dat dupa cel care a dus-o pentru prima data in SUA, dr. Joel R. Poinsett. De altfel, in America, exista chiar Ziua Nationala a Poinsettia, pe 12 decembrie, tocmai pentru ca in ultima luna a anului este foarte cumparata si facuta cadou.
Obiceiul de a folosi Poinsettia sau Craciunita ca planta decorativa de Craciun este foarte vechi. La azteci, ea simboliza puritate, iar aceasta simbolistica a fost preluata si de catre primii crestini din Mexic, dupa care, obiceiul s-a raspandit prin lume. Legendele mexicane spun ca a existat un copil sarac, care, pentru ca nu isi permitea un dar pentru Hristos, in Ajunul Craciunului, ar fi cules niste plante de pe marginea unui drum, sa I le ofere. Copilului i s-ar fi spus ca in ochii lui Hristos este valoros si un dar umil, facut cu dragoste. Cand a dus plantele in biserica, acestea ar fi inflorit in rosu si verde, iar oamenii au considerat asta un miracol de Craciun.

Asadar, nu ezita sa faci cadou o Craciunita, pentru ca este o floare incarcata de simboluri si valoreaza mai mult decat alte daruri scumpe.

Flori de Sfantul Valentin - Buchet de lalele rosii

Singurele flori care pot rivaliza cu trandafirii rosii, cand vrem sa transmitem un mesaj de dragoste, sunt lalelele rosii. Acesta este motivul pentru care un buchet de lalele rosii oferit de Valentine’s Day, adica de Ziua indragostitilor, este la fel de pretios ca un buchet de trandafiri rosii.
Cauta florarii de unde se pot comanda flori online, flori pentru Valentine’s Day, pentru ca daca gasesti o florarie cu livrare, asta inseamna ca te vor ajuta sa ii faci o surpriza si sa ii trimiti florile la birou sau acasa. Surprinde-o si fa-o sa zambeasca, nimic nu se compara cu bucuria de a te trezi la usa cu un buchet de trandafiri rosii, de exemplu. Sau cu un buchet de lalele rosii, simplu si elegant.
De altfel, in limbajul florilor, un buchet de lalele semnifica bucurie, dragoste eterna, eleganta si gratie. Cauta in aceasta perioada lalelele rosii pentru ca le vei gasi la oferta, cu cat mai multe fire sunt in buchet, cu atat de mult va scade pretul per fir a a lalelei
Tot pentru Valentine’s Day, vei gasi oferte speciale si la buchetele de trandafiri rosii, elegante si romantice, buchete pana la 51 de trandafiri rosii, la pret redus.

Stim, multa lume spune ca Ziua indragostitilor este o sarbatoare comerciala, dar sa nu uitam ca atunci cand oferi un buchet de flori oferi, de fapt, o bucurie, un zambet. Si de ce nu ar exista o zi anume din an in care sa te rupi de cotidian si sa ii amintesti ca o iubesti? Nu prin cadouri extravagante, doar printr-un buchet de flori.

Buchete de Mireasa - Trenduri pentru 2016

Planuiesti sa faci nunta anul viitor? Ei bine, nu strica sa incerci sa afli din timp ce se va purta in 2016 in materie de nunti, aranjamente florale de nunti, buchete de mireasa, rochii de mireasa si asa mai departe. Chiar daca nu esti o persoana foarte preocupata de moda, nu e nimic rau daca vrei sa cunosti trendurile. Si, cine stie, poate chiar o sa gasesti o idee pe placul tau. Intrucat in florariile de azi gasesti si modele de aranjamente florale pentru nunta si, desigur, modele de buchete de mireasa, ne-am documentat un pic si am reusit sa aflam cam care vor fi trendurile in domeniu, in anul care se apropie.

Astfel, se pare ca in 2016 vor fi la moda nuntile cu o nota vintage, iar asta inseamna ca se vor comanda flori mai ales in culori pastelate si, in special, trandafiri in nuante pastel. In acest caz, reamintim ca in multe florarii online si in multe florarii din Bucuresti, gasesti trandafiri in culori si nuante foarte diverse, multe dintre ele tocmai pastelurile de care spuneam. Iar acesti trandafiri sunt perfecti pentru buchete de mireasa, pentru ca au culori minunate si pentru ca sunt rezistenti. Poti vedea diverse colectii de buchete de mireasa cautand pe google anumite florarii online sau, daca ai o alta idee, poti contacta site-ul cu care vrei sa colaborezi, si mai mult ca sigur, daca ai nimerit o florarie online de calitate cei de acolo au specialisti care te pot ajuta in a implementa ideile tale referitroare la design-ul si modelul florilor de nunta pe care le vei achizitiona.

Pentru miresele indraznete, in 2016 se va merge pe buchete de mireasa in nuante de rosu aprins, galben puternic, turcoaz si chiar mov. La urma urmei, moda se repeta, nu este ceva absolut nou. In ce priveste florile preferate in 2016, pe langa buchete de mireasa din trandafiri, vom vedea buchete de mireasa din orhidee, buchete de mireasa din ranunculus si din diverse flori considerate usor extravagante, precum buchetele de mireasa din eucharis.


Despre designul buchetelor de mireasa, despre aranjamente de masa si despre altele de felul acesta va vom spune data viitoare. Pana atunci, cautati cautati si iar cautatii, pana gasiti floraria online care va este pep lac, care vi se pare ca ar avea angajatii profesionisti, si normal nu uitati sa va uitati si la raportul calitate pret.