joi, 10 septembrie 2015

Flori de Sfantul Valentin - Buchet de lalele rosii

Singurele flori care pot rivaliza cu trandafirii rosii, cand vrem sa transmitem un mesaj de dragoste, sunt lalelele rosii. Acesta este motivul pentru care un buchet de lalele rosii oferit de Valentine’s Day, adica de Ziua indragostitilor, este la fel de pretios ca un buchet de trandafiri rosii.
Cauta florarii de unde se pot comanda flori online, flori pentru Valentine’s Day, pentru ca daca gasesti o florarie cu livrare, asta inseamna ca te vor ajuta sa ii faci o surpriza si sa ii trimiti florile la birou sau acasa. Surprinde-o si fa-o sa zambeasca, nimic nu se compara cu bucuria de a te trezi la usa cu un buchet de trandafiri rosii, de exemplu. Sau cu un buchet de lalele rosii, simplu si elegant.
De altfel, in limbajul florilor, un buchet de lalele semnifica bucurie, dragoste eterna, eleganta si gratie. Cauta in aceasta perioada lalelele rosii pentru ca le vei gasi la oferta, cu cat mai multe fire sunt in buchet, cu atat de mult va scade pretul per fir a a lalelei
Tot pentru Valentine’s Day, vei gasi oferte speciale si la buchetele de trandafiri rosii, elegante si romantice, buchete pana la 51 de trandafiri rosii, la pret redus.

Stim, multa lume spune ca Ziua indragostitilor este o sarbatoare comerciala, dar sa nu uitam ca atunci cand oferi un buchet de flori oferi, de fapt, o bucurie, un zambet. Si de ce nu ar exista o zi anume din an in care sa te rupi de cotidian si sa ii amintesti ca o iubesti? Nu prin cadouri extravagante, doar printr-un buchet de flori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu