joi, 10 septembrie 2015

Buchete de Mireasa - Trenduri pentru 2016

Planuiesti sa faci nunta anul viitor? Ei bine, nu strica sa incerci sa afli din timp ce se va purta in 2016 in materie de nunti, aranjamente florale de nunti, buchete de mireasa, rochii de mireasa si asa mai departe. Chiar daca nu esti o persoana foarte preocupata de moda, nu e nimic rau daca vrei sa cunosti trendurile. Si, cine stie, poate chiar o sa gasesti o idee pe placul tau. Intrucat in florariile de azi gasesti si modele de aranjamente florale pentru nunta si, desigur, modele de buchete de mireasa, ne-am documentat un pic si am reusit sa aflam cam care vor fi trendurile in domeniu, in anul care se apropie.

Astfel, se pare ca in 2016 vor fi la moda nuntile cu o nota vintage, iar asta inseamna ca se vor comanda flori mai ales in culori pastelate si, in special, trandafiri in nuante pastel. In acest caz, reamintim ca in multe florarii online si in multe florarii din Bucuresti, gasesti trandafiri in culori si nuante foarte diverse, multe dintre ele tocmai pastelurile de care spuneam. Iar acesti trandafiri sunt perfecti pentru buchete de mireasa, pentru ca au culori minunate si pentru ca sunt rezistenti. Poti vedea diverse colectii de buchete de mireasa cautand pe google anumite florarii online sau, daca ai o alta idee, poti contacta site-ul cu care vrei sa colaborezi, si mai mult ca sigur, daca ai nimerit o florarie online de calitate cei de acolo au specialisti care te pot ajuta in a implementa ideile tale referitroare la design-ul si modelul florilor de nunta pe care le vei achizitiona.

Pentru miresele indraznete, in 2016 se va merge pe buchete de mireasa in nuante de rosu aprins, galben puternic, turcoaz si chiar mov. La urma urmei, moda se repeta, nu este ceva absolut nou. In ce priveste florile preferate in 2016, pe langa buchete de mireasa din trandafiri, vom vedea buchete de mireasa din orhidee, buchete de mireasa din ranunculus si din diverse flori considerate usor extravagante, precum buchetele de mireasa din eucharis.


Despre designul buchetelor de mireasa, despre aranjamente de masa si despre altele de felul acesta va vom spune data viitoare. Pana atunci, cautati cautati si iar cautatii, pana gasiti floraria online care va este pep lac, care vi se pare ca ar avea angajatii profesionisti, si normal nu uitati sa va uitati si la raportul calitate pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu